Psykologi – reflectteam

Psykolog og møbler

Det vi omgiver os med påvirker relationen mellem mennesker og kan dermed være med til styrke eller dæmpe tanker og den måde vi opfører os på overfor hinanden.

Reflect stolen stillet op overfor hinanden giver en direkte kontakt hvor kropssproget er lettere at aflæse.

Brug stolene til et møde uden elektronik og papir og find frem til om den nødvendige tillid er tilstede og om man gerne vil i samme retning, derefter kan I fælles gå igang med planlægning ved et almindeligt mødebord.

Bliv klogere på psykologien bag møbler

Psykologien bag menneskets psykiske udvikling, måden vi indgår i relationer og skaber kontakt med hinanden er byggesten til arkitektur og indretning af rum. Siden 2003 har vi observeret på folks spontane reaktioner, når de har sat sig i en gruppe af vores Reflect stole. Det har fået os til at reflektere over de psykologiske teorier om koblingen mellem møbler og mennesker. Derfor tilbyder vi nu seminar og supervision til indretningsarkitekter med inspiration til at anvende psykologisk viden og metode til at opfylde kundernes behov.

Baggrund
Gitte Nothlev er specialist i psykodynamisk forståelse af barnets tidlige udvikling og menneskets måde at interagere med hinanden på i grupper. Hun brænder for at se på kombinationen mellem psykologi og møbler.

Gitte Nothlev
cand. psych., autoriseret psykolog
Specialist i psykoterapi med børn og unge.